Les Fleurs Luxury gästhus Rom – Område – Gästhus nära Via dei Condotti och Spanska Trappan
 
 
Les Fleurs Luxury House Rome
English
Italiano
Français
Deutsch
Español
Русский
Svenska
Português
日本語
 
   
   
 
  Område Nearby Sights Transport
 
 

Det exklusiva gästhus Les Fleurs i centrala Rom har ett läge i hjärtat av ett av stadens mest exklusiva och välbärgade områden - där Roms aristokrati har prytt kullerstensgatorna ända sedan renässansen. Som ni kan se på kartan nedan vårt lyxiga Rom gästhus ligger bara några minuter från Spanska trappan och Via Condotti - den mest exklusiva shoppinggatan i Rom.

Flygplats Transfer

Les Fleurs luxury gästhus Rom driver en tjänst med upphämtning från flygplatsen i lyx bil med yrkesförareför bra pris, för att hjälpa dig på början av din resa till den eviga staden med en problemfri ankomst. LÄmna oss bara en kompletterande synpunkter I rutan när du bokar online och så återkommer vi till dig, eller kontakta oss när du bokar.

Flygplats Links

Express tågen från flygplatsen Fiumicino går till 23:30, efter detta du är i händerna på taxichaufförer som debiterar uppåt på € 80 för en tur till centrum. Från Ciampino flygplats finns det bussar som körs i samarbete med alla flyg.

 
Via dei Condotti
dotted line
Spanska Trappan
dotted line
Fontana di Trevi
dotted line
Piazza del Popolo
dotted line
Pincio
dotted line
Via Veneto
dotted line
Kyrkan av Santa Maria della Concezione dei Cappuccini
dotted line
Villa Borghese
dotted line
Pantheon
dotted line
 

Les Fleurs Luxury House ligger bara en kort bit från Spagna Metro Station, som är på den röda linjen, tre hållplatser från centralstationen Termini - cirka 10 minuters restid.

Taxi

Taxi bör undvikas om möjligt i Italien. Det finns fasta priser under dagen från både stadens flygplatser (exakta priser som finns på baksidan av förarsätet). En taxi från centralstationen Termini ska vara mindre än € 20 med bagage.

 
 
Les Fleurs Luxury Rooms Rome
 

Les Fleurs Luxury House
Via Mario de' Fiori 24 - 00187 Rome, Italy | Tel: +39.06.69921341 | Fax +39.06.69790498 | Email [email protected]
P.IVA 09121421003 | Sekretesspolicy | Sidan designad och underhållen av: Fisheyes Ltd.

Copyright (c) Les Fleurs Luxury Guest House Rome